Route

Routebeschrijving

De locatie van onze gebouwen is te zien via onderstaande link. Onze gebouwen staan aan de noordkant van de Willem de Zwijgerlaan, om dus bij de gebouwen te komen moet u als u op het marowijnepad bent onder de brug door rijden. Dan ziet u aan uw linkerhand het groene gebouw (de welpenkeet) en als u rechtdoor rijdt ziet u het blauwe hek van het ‘poseidom’.

Onze gebouwen zijn ook prima per openbaar vervoer te bereiken. Vanaf station Leiden Centraal vertrekken bussen 39 richting Leiderdorp Rijnland ziekenhuis, 48 richting Leiderdorp Zuid, 56 richting Leimuiden, 249 richting Alphen aan den Rijn en 256 richting Oude Wetering. Als u uitstapt bij halte Leiden Sumatrastraat bent u 5 à 10 minuten van onze locatie verwijderd.

 

Ook vertrekken vanaf station Leiden Centraal bussen 15 en 17 richting Leiderdorp Brandwacht. Als u uitstapt bij halte Leiden Surinamestraat bent eveneens in 5 à 10 minuten bij onze gebouwen.

 

Op de onderstaande kaart is met een rode pijl halte Leiden Sumatrastaat aangegeven, met een bruine pijl halte Leiden Surinamestraat, met een oranje stip tweewielerwinkel Huisman en met een groene streep het voetpad richting onze locatie. Dit pad loopt ongeveer evenwijdig aan de Willem de Zwijgerlaan en kronkelt enigzins (in tegenstelling tot wat de kaart weergeeft). Als u dit pad uitloopt vind u aan uw rechterhand het groene gebouw (de welpenkeet) en aan uw linkerhand het blauwe hek met daarachter ‘het poseidom’.

Routeplanner