Contact

Contactpersoon stichtingsbestuur:

Stichting Socuga
Marowijnepad 4
2315 VB Leiden
stichtingssecretaris@janvangalengroep.nl

Contactgegevens vereniging:

Routebeschrijving

Zeeverkennersgroep Jan van Galen beschikt over 2 gebouwen. De locatie van onze gebouwen is te zien via onderstaande link. We zijn te vinden aan de noordkant van de Willem de Zwijgerlaan, om dus bij de gebouwen te komen moet u als u op het marowijnepad bent onder de brug door rijden. Dan ziet u aan uw linkerhand het groene gebouw (de welpenkeet) en als u rechtdoor rijdt ziet u het blauwe hek van het ‘poseidom’.

Onze gebouwen zijn ook prima per openbaar vervoer te bereiken. Vanaf station Leiden Centraal vertrekken de volgende bussen:

  • bus 39 richting Leiderdorp Rijnland ziekenhuis
  • bus 48 richting Leiderdorp Zuid
  • bus 56 richting Leimuiden
  • bus 249 richting Alphen aan den Rijn
  • bus 256 richting Oude Wetering
  • bus 15 en 17 richting Leiderdorp Brandwacht

Als u uitstapt bij halte Leiden Sumatrastraat/Leiden Surinamestraat bent u 5 à 10 minuten van onze locatie verwijderd.

Op de onderstaande kaart is met een rode pijl halte Leiden Sumatrastaat aangegeven, met een bruine pijl halte Leiden Surinamestraat, met een oranje stip tweewielerwinkel Huisman en met een groene streep het voetpad richting onze locatie. Dit pad loopt ongeveer evenwijdig aan de Willem de Zwijgerlaan en kronkelt enigzins (in tegenstelling tot wat de kaart weergeeft). Als u dit pad uitloopt vind u aan uw rechterhand het groene gebouw (de Welpenkeet) en aan uw linkerhand het blauwe hek met daarachter ‘het Poseidom’.

Routeplanner